Thursday, November 17, 2016

Top 10 dating apps voor smartphone en tablet

Mobiel speeddaten via je smartphone of tablet

Daten via een datingsite is handig maar het kan nog makkelijker. Je hoeft nu niet langer achter je computer te zitten om een match te vinden. Vindt je ideale partner on the go met je smartphone of tablet. Even tussendoor wat foto’s en profielen bekijken via een dating app werkt perfect als je wat tijd over hebt.  Niet meer eindeloos profielfoto’s klikken maar lekker swipen. 

De grootste datingsites hebben allemaal hun eigen datingapp voor Android en iPhone telefoon. Meestal moet je wel een betalend lidmaatschap hebben om te communiceren via die app.  Gelukkig zijn er ook gratis alternatieven te downloaden die je op soms heel creatieve wijze met elkaar in contact laten komen.  De belangrijkste gratis datingsites hebben eveneens een app versie waarmee je singles kunt vinden.

De meest gebruikte nederlandse dating apps zijn Paiq en Knuz. Deze laatste is een app versie van een grote nederlandse gratis dating site. 
Voor een Top 10 overzicht van de meeste gebruikte dating apps en nog enkele andere die je kunt proberen, klik hier

Internationaal

Tinder is specifiek ontwikkeld voor de mobiele gebruikers, al zijn er uiteraard verscheidene alternatieven. Een korte introductie op 'Plenty of Fish' vind je hier, een gratis app met de meeste gebruikers, maar vooral populair in de US.   Een alternatief is OK CupidMaar wie meer wil weten over tal van dating apps kan voor een (engelstalig) overzicht ook hier terecht. 


No comments:

Post a Comment